Trail Turó d’en Serra!!!

Després d’una any dificil, ens posem les piles de nou!

El COVID-19 no ens atura. Tots tenim ganes de córrer, fer activitats a l’aire lliure i rondar per la muntanya, per això des del Grup Excursionista Malgratenc hi volem posar el nostre granet de sorra.

Ens les hem empescat per organitzar una  cursa i una marxa amb un format peculiar però que sabem que serà atractiva. La primera edició (i esperem que també última) de la “TRAIL TURÓ d’en SERRA” us espera. 

Aquesta serà una cursa autocronometrada (no tots/es al mateix temps), per això comptareu amb un track que us podreu descarregar i seguir amb els vostres GPS o movil; no obstant, també deixarem els circuits senyalitzats durant els dies habilitats de cursa per aquells que no en disposin. 

És important remarcar pels inscrits a la cursa, que també caldrà l’ús del GPS o movil per tal d’acreditar haver fet el circuit complet amb el temps final; al web del GEM i a les nostres xarxes socials us explicarem com fer-ho; Pel que fa a la marxa, no serà necessari que ens envieu el vostre recorregut 

Així doncs reserveu-vos del 13 al 21 de març (ambdós inclosos) per realitzar la cursa o la marxa tants cops com vulgueu; el 12 de març publicarem els circuits i els deixarem senyalitzats.

Per últim, destacar que la participació és totalment gratuïta, però us hi haureu d’inscriure. Per inscripcions o reglament, consulteu la web del GEM i les nostres xarxes socials.

Esperem que participar a aquesta proposta us faci la mateixa il·lusió que a nosaltres organitzar-la i, com ja hem dit, esperem que ben aviat deixi de ser necessari fer curses autocronometrades.

Així doncs, ens veiem corrent pel Turó d’en Serra! Salut, muntanya i desnivell!

Grup Excursionista Malgratenc

Col·laboradors: