Revetlla de Sant Joan!!!

La Festa dels Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó de Malgrat de Mar és un còctel de revetlla, concerts, cultura, tradicions, foc i molta festa en la nit més curta de l’any!!!

Des del 1976 el GEM recupera la tradició de la flama del Canigó i en els darrers anys la comparteix amb altres entitats i la ofereix al poble. Flama que s’extén i es propaga des del cim francès de la Catalunya Nord per unir a tots els catalans i que desemboca en una vetllada de germanor i alegria.

Aquest any seguim treballant amb diferents associacions i l’administració local per oferir-vos una sèrie d’actes que finalitzen a la plaça Xesco Boix. Al parc Francesc Macià arribarà la Flama i hi haurà la part més cultural i tradicional de l’acte, seguida del parlament a la plaça de l’esglèsia i finalment i seguint el foc dels diables arribarem al lloc de la festa grossa: cloenda de l’acte, encesa de la foguera, sopar popular (places limitades) i concert amb grups de la terra que segur que us agradaran!

Ja ho veieu, tot està a punt per la nit més màgica de l’any!!!

Des del G.E.M desitgem que vingueu a la Festa dels Focs de Sant Joan a gaudir d’una preciosa revetlla en companyia d’amics, amigues, veïns i veïnes del poble. Veniu i trobareu un espai on us sentireu com a casa, aquesta és la vostra Festa!

Programa d’actes

Rebuda de la flama i entrega als altres municipis 16h al parc Francesc Macià
19:00h.- Cercavila a càrrec  del club atletisme i el club ciclista.
Recorregut:
Avda Costa Brava, Can Feliciano, Passada, Pujada del Castell, Riu Segre, Riu Besòs, Canigó, Lleida, Cervantes, Mediterrània, Sant Esteve, Bon Pastor, Fonlladosa, Carme i Plaça de l’església.
19.30h.- Lectura del manifest per part dels Escoltes (plaça Església)
20:00h.- Cercavila de la Plaça de l’Església fina a la Xesco Boix, per part dels geganters i els diables
Recorregut:
Pl. de l’església, mar, Sant Pere, pl. de les puntaires, pl.  Xesco Boix
21:00h.- Encesa de la foguera a la platja i  espectacle per part dels diables
21:30h Sopar
Pa amb tomàquet i botifarra, beguda, coca i copa de cava.
Preu del sopar 8€ 
(Compra de tiquets al Bohemi i Llibreria  Montal)
CONCERT
22:00  Quim Zaldo
23:30h Germà Negre
1:30h The Say Tones