Open-Festival d’escalada al GEM!!!

OPEN-FESTIVAL D’ESCALADA AL GEM

 

El pròxim 15 d’octubre organitzem el primer open d’escalada al rocòdrom del GEM.

Més que una compe és l’excusa per trobar-nos tots els usuaris del roco i coneixe’ns millor, compartint un dia d’escalada i festa on segur sortirem amb més amics per anar a escalar.

Sigui quin sigui el grau que tinguis animat a gaudir d’un dia d’escalada i festa entre companys/es.

(Competició oberta només a socis del GEM)

Tots els socis del gem que estigueu interessats us podeu apuntar a través de l’app del gem o tots els dimecres de 19:00 a 21:00 h.

El preu d’inscripció es de 3 €.

El format de la competició serà: hi haurà un seguit de vies que tots els participants podreu anar intentant tantes vegades com vulgueu i pugueu. Vosaltres mateixos anireu apuntant quines vies realitzeu o fins quina presa arribeu, a les 19:00 h es comprovarà quins són els escaladors/es que tenen més puntuació. Els cinc millors passaran a la final. Hi ha dues categories, infantil fins a 15 anys i adults a partir de 16 anys. La final consistirà en el millor de tres vies que estaran reservades per la final. (les vies de la final només tindreu dos intents per via)

Al finalitzar la compe gaudirem de pa amb tomàquet i botifarra per a tots els participants, tindrem servei de bar i música per amenitzar la vetllada.

 

 

Horari de 10:00 a 19:00 h a les 19:15 h la final i després el tiberi.

 

Instruccions d’inscripcions:

A través de l’app del Gem PlayStore Grup Excursionista Malgratenc. Un cop realitzat el login a l’apartat d’activitats i trobareu l’activitat Open Escalada Gem, clicar aquí i seguir els passos.

Per usuaris d’Apple hi ha l’aplicació de Playoff. https://apps.apple.com/es/app/playoff/id1324608384

Un cop descarregada entreu a l’app i busqueu el Grup Excursionista Malgratenc. Després de fer el logyn anar a activitats, clicar sobre l’activitat Open Escalada Gem i seguir els passos.