Obertura del rocòdrom el 21 de setembre i el 16 les reunions del dimecres!!!

Benvolgudes/benvolguts,

Avís important: propera obertura de les instal·lacions del GEM,

El proper dimecres dia 16 de setembre el local social de l’entitat (el rocòdrom no) estarà obert  en l’horari habitual de 20 a 21:30h, aplicant les mesures covid adients: ús obligatori de mascareta, aplicar gel hidroalcohòlic dels dispensadors distribuïts per l’espai i la distància social mínima. En aquest horari es podrà fer els tràmits administratius habituals i llogar material. Estigueu atents a la cartelleria on hi haurà les indicacions a seguir.

El rocòdrom i l’altell del rocòdrom estaran oberts a partir de dilluns 21 de setembre, el sistema de funcionament serà d’obertura amb la targeta,  però per tal d’activar-la s’haurà d’enviar el certificat de declaració responsable signat que us farem arribar a través de mailing juntament amb les mesures de seguretat que s’han de seguir obligatòriament. Us avancem que algunes de les mesures que s’han aplicar serà el tancament dels vestuaris , aforament limitat i l’ús obligatori de magnesi líquid.

Com a entitat sense ànim de lucre creiem que es  responsabilitat de tots el compliment obligatori de totes les mesures sanitàries pertinents, pel correcte funcionament de les instal·lacions comptem amb la vostra coresponsabilitat per tal que aquesta obertura sigui un èxit.

 Aprofitem per explicar-vos que durant aquest temps s’han realitzat  reformes i manteniments diversos  per tal que trobeu les instal·lacions en les millors condicions.

Desitgem un retorn amb  la màxima normalitat, entre tots ho farem possible!

Mesures Covid