II Cicle de Cinema de Muntanya

El proper 18 de març  a dos quarts de nou del vespre ens trobarem tots plegats al Centre Cultural per continuar amb el Cicle de Muntanya encetat l’any passat. Així doncs, per segon any, portem dues de les pel·lícules de Festival de cinema de Muntanya de Torelló: “Defais a Dringo” i “K2: Silent of the Himalaya”.

Per tal de fer un pronòstic d’aforament, preguem que empleneu un breu formulari:
https://goo.gl/forms/v8QI4MEJTOECBJW23
Altrament, també podreu sol·licitar la reserva d’entrades enviant un e-mail a gem.malgrat@gmail amb les característiques següents:
Assumpte: [cinema de muntanya]+ nº d’entrades+nom i cognoms
Cos del missatge: Altres observacions, necessitats especials, etc.
O també presencialment a la seu del GEM, cada dimecres.

DEFAIS A DRINGO

Alun Hughes
G. Bretanya
2013
49’ [SC]

Per ara Ioan Doyle, el protagonista de la pel•lícula, es concentra a guanyar-se la vida com a criador d´ovelles a Gal•les. Diu “Estic segur que la gent pensarà que estic completament boig”. Però l’escalada no ha desaparegut per complet de la seva vida i té més raons que mai per mantenir-se a dalt de tot. Una any en la vida d’Ioan Doyle, el pastor – escalador.

K2: SIREN OF THE HIMALAYAS

David Ohlson
EE.UU
2012
75’ [SC]

Presenta: Jason Reid (productor), Dave Ohlson (director)

Per mitjà d’alpinistes com Fabrizio Zangrilli i Gerlinde Kaltenbrunner o altres de veterans, i utilitzant el diari personal i la pel•lícula de l’expedició del Duc d’Abruzzi al K2 de 1909, el documental explora la història i la geografia del Karakorum, valorant el risc i la recompensa personal que representa l’exploració.

 

 

Esperem que les gaudiu!!!