I CURSA D’ORIENTACIÓ DE MALGRAT DE MAR

I CURSA D’ORIENTACIÓ DE MALGRAT DE MAR

15 de Gener de 2017

Sortida Parc Francesc Macià – Malgrat de Mar

INSCRIPCIONS TANCADES

 

 

Presentació.-

La principal intenció d’aquesta cursa es apropar aquest esport a nous participants per tal d’engrescar-los a practicar-lo habitualment. També volem presentar el nou circuit permanent d’orientació a Malgrat, que será inaugurat en aquest esdeveniment.

Els participants s’hauran de moure per un recorregut semi-urbà pels carrers, parcs i boscos de Malgrat. Hem confeccionat diferents circuits que permetran a tothom gaudir al màxim al seu nivell. No us ho perdeu!

Programa.-

09:00 Obertura del centre de competició.

09:40 Breu explicació del funcionament d’una cursa d’orientació i dels seus mapes.

10:00 Sortides dels primers corredors.

11:30 Tancament de sortides.

13:00 Tancament d’arribades.

Circuits.-

Sigueu curosos a l’hora de triar un circuit apropiat al vostre nivell. Voler fer més del que podeu només servirà per a no gaudir.

Categoria C1 -> Destinada principalment a federats. Circuit llarg i exigent, tant física com tècnicament. Cal força experiència.

Categoria C2 -> Oberta a tothom que ja hagi practicat abans aquest esport. Circuit no tant llarg i menys tècnic que el C1, però que requereix experiència. Els menors d’edat que vulguin fer sols aquesta categoria, hauran d’estar federats.

Categoria C3 -> Ideal per a aquells adults que s’inicien en aquest esport o l’han practicat molt poques vegades. És el circuit amb menys distància i menys dificultats tècniques, perfecte per a una primera vegada. També és l’adequat per a aquells menors d’edat que ja tenen experiència i poden fer curses sols. Si es vol córrer en família o grup, aquesta és la categoria indicada.

Categoria C4 -> Aquesta categoria és gratuïta i exclusiva per a infants. Circuits pensats per a la iniciació, amb poca distància i dificultat. El recorregut serà íntegrament dins del parc Francesc Macià, per tant dins d’un espai tancat i sense circulació de vehicles. Per inscriure’s en aquest circuït només cal enviar un correu aquí

Accés i Aparcament.-

Per arribar fins al parc Francesc Macià    https://goo.gl/maps/coib7xwKCjE2

El dia de la cursa, tots els participants podran gaudir dels següents serveis, situats tots al mateix parc

 Petit avituallament líquid i sòlid a l’arribada.

 Lavabos.

Entorn.-

A les categories C1, C2 i C3 cal tenir en compte el trànsit de vehicles. Els carrers estaran oberts a la circulació i els corredors els hauran de creuar sota la seva responsabilitat.

En el cas dels carrers amb més volum de trànsit, constaran degudament senyalitzats els llocs de pas obligatori. Estarà totalment prohibit circular per les esmentades vies . NO RESPECTAR AQUESTA NORMA SERÀ MOTIU DE DESQUALIFICACIÓ.

La resta de la cursa passarà al costat de propietats privades, parcs, jardins i zones de bosc. Cal mostrar el màxim respecte i no danyar ni embrutir res. Un cop acabada la cursa hem de deixar l’entorn tal i com l’hem trobat.

Pas per meta obligatori.-

Si s’abandona la cursa per qualsevol motiu, és obligatori passar per l’arribada o informar a l’organització del nostre abandonament mitjançant alguna altra manera. Si la organització no té la certesa de que tothom ha finalitzat la cursa, a partir del tancament d’arribada s’inicia la recerca de corredors no controlats per si necessitessin ajuda.

Inscripcions.-

El cost és de 6 € per a totes les categories, menys el circuit C4 que es gratuït.

En els circuits C1, C2 i C3 cal disposar de tarja Sportident. Qui no en tingui la podrá llogar per 3€.

Es necesari disposar de llicencia federativa per a participar, els que no en disposeu podreu obtenir una llicencia temporal amb un cost de 2€.

Els socis del GEM gaudiran d’un descompte de 2€ en el preu de la inscripció.

Caldrà que s’acreditin amb el corresponent carnet de soci al recollir el dorsal.

Les inscripcions es faran de forma anticipada mitjançant la web www.gem-malgrat.cat o els dimecres al local del GEM c/ Molí de Can Feliciano s/n Malgrat de Mar.

Per qualsevol dubte o pregunta podeu escriure un correu a orientacio@gem-malgrat.cat 

El dia de la cursa només es podran fer inscripcions de les categories de les quals quedin mapes disponibles, tampoc es pot asegurar que es puguin llogar tarjes Sportident, necessaries per a córrer. La inscripció s’obrirà el dia 15 de desembre i es tancarà el dimecres 11 de gener.

Recollida de dorsals.-

Els corredors que s’hagin inscrit prèviament, trobaran a la zona de recepció el seu dorsal penjat en la corresponent zona habilitada per la recollida de dorsals. Els corredors que no trobin el seu dorsal, hauran de passar per la zona d’inscripcions per resoldre les possibles incidències o mostrar els carnets del GEM o llicències federatives. Els corredors que vulguin fer noves inscripcions el mateix dia de la cursa, hauran de passar per la taula d’inscripcions (recordeu que les inscripcions el mateix dia de la cursa estan subjectes a la disponibilitat de mapes).

Sortides.-

El sistema de sortida serà Fita Start. Això vol dir que tothom sortirà a l’hora que vulgui (entre les 10:00 i les 11:30).

La sortida de les categories C1, C2, C3 i C4 serà la mateixa, a uns 200 metres de la recollida de dorsals i inscripcions.

Un cop allà caldrà seguir els següents passos:

 Minut -3: Neteja de la tarja electrònica Sportident

 Minut -2: Comprovar tarja electrònica Sportident i agafar descripcions de

control

 Minut -1: Comprovar la categoria del mapa, i esperar que soni el rellotge de

sortida per començar la cursa.