Festa de Sant Joan i la Flama del Canigó 2019 de Malgrat de Mar!

carftell bo

La Festa dels Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó de Malgrat de Mar és un còctel de revetlla, concerts, cultura, tradicions, foc i molta festa en la nit més curta de l’any!!!

Des del 1976 el GEM recupera la tradició de la flama del Canigó i en els darrers anys la comparteix amb altres entitats i la ofereix al poble. Flama que s’extén i es propaga des del cim francès de la Catalunya Nord per unir a tots els catalans i que desemboca en una vetllada de germanor i alegria.

Aquest any seguim treballant amb diferents associacions i l’administració local per oferir-vos una sèrie d’actes que finalitzen a la plaça Xesco Boix. A la plaça dels Països Catalans arribarà la Flama i hi haurà la part més cultural i tradicional de l’acte, seguida del parlament a la plaça de l’esglèsia i finalment i seguint el foc dels diables arribarem al lloc de la festa grossa: cloenda de l’acte, encesa de la foguera, sopar popular (places limitades) i concert amb grups de la terra que segur que us agradaran!

Ja ho veieu, tot està a punt per la nit més màgica de l’any!!!

Des del G.E.M desitgem que vingueu a la Festa dels Focs de Sant Joan a gaudir d’una preciosa revetlla en companyia d’amics, amigues, veïns i veïnes del poble. Veniu i trobareu un espai on us sentireu com a casa, aquesta és la vostra Festa!

Programa d’actes

Rotonda del monument a la sardana

18:00 Honorable acte de recepció de la Flama amb música i himne i presència de la Flama del Canigó al costat del Monument a la Sardana a l’avinguda Països Catalans.

20:00 Recorregut amb la Flama del Canigó per part de l’Esport Ciclista Malgrat, el Club d’Atletisme Malgrat, Cat Bike i MRT Cycling Club Malgrat des de l’avinguda Països Catalans fins a la plaça de l’Església.

La ruta serà la següent: Avinguda Barcelona,  plaça de l’Àncora, avinguda Bon Pastor, Germanes Torrell, Passada, Girona, avda. Mediterrània, Sant Elm,  Sant Esteve, Escoles, Fonlladosa, Carme i arribada a la plaça de l’Església.

A la Plaça de l’esglèsia

20:30 Arribada de la Flama del Canigó i encesa del peveter a càrrec del Grup Escolta i Guia de Sant Nicolau.

21:00 Correfoc amb la flama des de la plaça de l’Eglésia fins a la plaça Xesco Boix a càrrec de la Colla de Diables.

A la plaça Xesco Boix

21:30 Cloenda de la Ruta de la Flama del  Canigó, espectacle pirotècnic a càrrec de la colla de diables i encesa de la gran Foguera de Sant Joan.

22:00 Sopar popular: Es tracta d’un gran sopar de germanor (700 PLACES LIMITADES aprox.) on posem a disposició del Malgratencs i Malgratenques graelles, taules (AMB FIANÇA) i cadires per tothom qui vingui i en vulgui fer ús! Si us voleu assegurar lloc per seure, també us podeu portar taules i cadires de casa. També oferim SERVEI DE BAR a càrrec de la Colla de Diables amb venda de tiquets anticipats de sopar a les botigues La Pilona i al Bohemi. Els tiquets inclouen: pa amb tomàquet, botifarra, beguda, tall de coca i cava.

23:00 Inici Concerts:

 •  23:00 Tropical Roots
 • 00:30 Sense Sal
 • 02:00 DJ Beat Masters

Normes i funcionament del sopar:

 • NOVETATS 2019: AQUEST ANY PER OBTENIR LA TAULA PER SOPAR S’HAURÀ DE PAGAR UNA FIANÇA PER TAULA QUE SE US RETORNARÀ QUAN LA RETORNEU AL LLOC INDICAT.
 • L’HORARI D’INICI DEL REPARTIMENT DE TAULES SERÀ A LES 19:00H
 • L’HORARI MÀXIM DE RETORN DE LA TAULES SERÀ A LES 02:00h. POSTERIORMENT NO ENS FEM RESPONSABLES DE RETORNAR ELS DINERS.
 • Com cada any disposareu d’espais per sopar (taules i cadires), i tindreu barbacoes per que cadascú es cogui la carn que vulgui. Aquests dos serveis són totalment lliures i gratuïts.
 • Les taules i les cadires estant limitades (enguany 700 places aproximadament)! Qui es quedi sense taula de ben segur que sabrà adaptar-se: els bancs, a la platja, al pedrís o portar-se una taula tipus càmping de casa son bones opcions, mentre sempre ho deixem tot net. ÉS EL NOSTRE POBLE!!!
 • Cada un recollirà les taules i cadires que ha utilitzat abans de les 02:00 de la matinada.
 • Les taules es consideren espais comuns i es comparteixen entre tots si quedan espais buits!
 • Hi haurà taules reservades per a entitats i organitzadors!
 • Està PROHIBIT LLENÇAR PETARDS DINS LA PLAÇA, per la seguretat de la gent que hi sopa i per l’equipament tècnic que hi haurà!
 • Recordar finalment que oferim servei de barra de bar  que us serviran sopar típic de Sant Joan, begudes vàries i coca i cava.