Fem-ho entre tots, dinamitzem el rocòdrom!!!

FEM-HO ENTRE TOTS, DINAMITZEM EL ROCÒDROM!!!

Des de la Junta del GEM ha sorgit la inquietud de recuperar el mètode de manteniment /equipament del boulder de l’entitat. Durant els primers 4 anys l’equipament ha sigut a càrrec d’un equipador principal remunerat més un equip d’equipadors voluntaris (altruïstament) de suport. I en els darrers 6 mesos i degut a l’absència de voluntaris i una major demanda d’alguns usuaris hem passat al mètode d’un equipador principal remunerat més un segon equipador remunerat.

Creiem que ara és el moment de tornar al model inicial i per això volem fer una crida a tots aquells que us pugueu animar a tirar aquest projecte endavant.

Els equipadors s’encarreguen d’anar canviant i netejant els blocs. La periodicitat és de reequipar un sector mensualment com fins ara. El criteri a l’hora d’equipar és segons criteris consensuats mantenint una continuïtat amb el model actual. L’horari d’aquest seria un cop al més principalment els dijous i/o divendres al matí, per interferir el mínim en la pràctica diària i en l’escola d’escalada. Esporàdicament es podrà equipar en cap de setmana.

Per dur-lo a terme cal aconseguir un grup mínim d,equipadors voluntaris (8 persones amb un mínim de 4 que compleixin uns requisits) amb el compromís de mantenir la periodicitat en el manteniment. Amb aquest mínim nombre de voluntaris equival a una equipada (dos matins) cada tres mesos. Es realitzaria un curs d’equipament pels voluntaris per tal d’unificar criteris i aprendre a desenvolupar aquesta tasca.

Només hi ha requisits per als 4 experimentats, la resta d’equipadors amb ganes i bona voluntat n´hi ha prou!!!

Requisits mínims dels 4 experimentats del grup d’equipadors voluntaris:

Ser soci del GEM

Encadenar mínim 6b de bloc o 6c de corda

Recuperar aquest model també ens deixa un estalvi econòmic el qual revertirà directament en la millora del rocòdrom, poden adquirir més preses i volums.

A part d’això i per tal de dinamitzar més el rocòdrom i fer més partícip la gent també s’organitzaria una reequipada general. Aquesta es faria dos cops l’any i consistiria a desmuntar i muntar totes les preses del rocòdrom, començant el dijous i acabant el diumenge amb un petit piscolabis i festa de reestrena.

Si estàs interessat a formar part d’aquest grup d’equipadors, pots fer-ho contestant aquest correu, apuntan-te en el llistat que penjarem al suro del roco o comunicar-ho els dimecres a la reunió.

El dia 29-04-2019 serà l’últim per apuntar-se. Tot seguit us comuniquem la data de la reunió informativa on explicarem amb més detall el funcionament d’aquest grup.

 

Si no hi ha prou gent per dur a terme el manteniment d’aquesta manera, es retornarà a un model similar a l’actual.

 

El GEM el fem entre tots i hi col·laborem entre tots!