Exit de la diada del soci 2021!!!

El diumenge passat 7 de novembre, hem celebrat la diada del soci amb una passejada matinal i un àpat rústic al pati del GEM.

La solejada jornada va començar a les nou del matí davant el Molí de Can Feliciano per agrupar els que s’havien inscrit a fer la volta per l’entorn de Malgrat amb l’ inestimable guiatge d’en Vicenç Bayarri. Ens va conduir cap a la falda del Turó d’en Serra passant per Can Palomeras, les mines i fins a dalt. Pel camí ens anava ensenyant tot de detalls de restes de construccions i els seus usos durant el temps d’explotació de les mines. Les seves explicacions van fer de la jornada un autèntic taller d’història sobre el terreny, mentre seguíem els passos dels que abans ho havien fet treballant. Tots els assistents, vam quedar fascinats de la visita al patrimoni local.

Abans de dinar ja érem de retorn al GEM, on ens vam aplegar al pati al voltant d’un fantàstic vermut, aquell va ser el moment d’intercanviar opinions, comentaris i contactes que les vivències del matí vam propiciar. Tot seguit va venir el dinar de campanya: amanida, botifarra i pa amb tomaca, això sí, el pastís com sempre va donar el toc dolç i especial del dia.

Un cop més, la celebració de la diada del soci, invita a tots a participar, a conèixer l’entitat, i apropar els nous associat als més veterans dins un ambient de germanor. I així va ser, donem la benvinguda a tots aquells que van venir per primer cop i animem els que encara no ho han fet mai. Així que, a tots, tots i tots, us esperem el proper any!

Visca el G.E.M!