Senderisme a Santa Coloma de Farners, 2 d’octubre

Parc de Sant Salvador – Balcó i Gorgs de Penjacans – Castell i Ermita de Farners – Pas o Cova de l’Ós- Parc de Sant Salvador

Aprofitant que encara fa bon temps i ens podem remullar, ens en tornem a anar a una preciosa ruta circular resseguint en bons trams el riu. Visitarem també el Castell i Ermita de Farners, que estan en un estat fantàstic. La ruta és fàcil, però hi ha un punt complicat: El Pas de l’Ós. És un pas difícil, tot i que hi ha unes cordes per ajudar-se.

Recordeu que les sortides les fan els socis i que no son professionals, simplement gent que comparteix les seves rutes amb tots nosaltres. Els horaris son aproximats també, perquè depenen molt de la gent que vingui o de les ganes que hi hagi de parar a certs llocs.

La ruta te uns 11 km i un desnivell de 480 metres. Si el dia abans ha plogut, no hi podrem anar, perquè pel torrentó del Pas de l’Òs hi baixarà aigua. Aquí teniu el track de la ruta:

 

track

 

 

Sortirem a les 08.00 del GEM repartits en els cotxes. Porteu esmorçar i alguna cosa per picar, tot i que a l’hora de dinar ja serem aquí, és una ruta d’unes 4 hores.