PUJADA AL PEDRAFORCA 2506m (23/4/2016)

El 23 d’abril a les 7:00 del mati el gem sortira de malgrat per pujara un dels cims mes emblematics de catalunya, el pedraforca una ascensio classica que no pot faltar a cap muntanyenc.

 

Deixarem els cotxes el mirador de gressolet per anar a trobar el famosíssim refugi de lluis estasén, on trobarem el cami el coll de verdet, part mes critica de la ruta on possarem tota la nostre atenció per una  grimpadeta facil pero aerea que dona el factor alpi que tot muntanyenc ens agrada, per arribar al pollegó superior i gaudir de les magmiques vistes que ens ofereix el pedraforca i recuperarem forçes per la temible tartera que ens tornare amb un moment al refugi de lluis estasén i el cotxe, amb el cim mes enblematic de catalunya a la butxaca.

 

DADES TECNIQUES.

 

Desnivell positiu : 940m

 

Desnivell negatiu: 940m

 

Desnivell acumulat: 1880m

 

Distancia aprox: 10km

 

Temps aprox: 6h

 

DIFICULTAT: Moderada

 

Hora de sortida 7:00 al local del gem.

 

CONTACTE: Pedro 606849085  gem.malgrat@gmail.com (concepte: PEDRAFORCA)

 

És necessari calçat adient, impermeable o paravent, roba d’abric, aigua, menjar pel dia, crema solar, ulleres de sol i disposar de llicència federativa. si no disposes de llicència federativa, podeu tramitar-ne una de temporal fins el dimecres 20 d’abril al GEM (5€).