NIT DE FESTA DE SANT JOAN I FOC DEL CANIGÓ A MALGRAT DE MAR!

La Festa dels Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó ens connecta amb les nostres tradicions i a la vegada ens aboca a gaudir d’una festivitat total!En ella hi trobaràs nit de revetlla, concerts, cultura ancestral, tradicions, foc i molta Festa en la nit més curta de l’any!!!

Des del 1976 el gem recupera la tradició de la flama del Canigó i en els darrers anys la comparteix amb altres entitats i la ofereix al poble. Flama que s’extén i es propaga des del cim francès de la Catalunya Nord per unir a tots els catalans i que desemboca en una vetllada de germanor i alegria (tradició de la Flama: http://www.omnium.cat/www/flamadelcanigo/ca/que-es.html). Enguany socis del Gem (activitat oberta a qualsevol que hi estigui interessat) torna a dur-nos aquest foc directament de dalt de la muntanya.

Aquest any seguim potenciant l’esdeveniment i treballant amb diferents associacions i l’administració local per oferir-vos una sèrie d’actes (veure programa) que finalitzen a la plaça Xesco Boix. La plaça torna a ser el lloc indicat per acabar la festa: cloenda de l’acte, encesa del fogueró, sopar popular (tindrem lloc per unes 600 persones) i concert amb grups de la terra que segur que us agradaran!

Ja ho veieu, tot està a punt per la nit més màgica de l’any!!!

Des del G.E.M desitgem que vingueu a la Festa dels Focs de Sant Joan a gaudir d’una preciosa revetlla en companyia d’amics i veïns del poble, veniu i trobareu un espai on us sentireu com a casa, aquesta és la vostra Festa!

Programa d’actes

Per diferents indrets del poble

20:00 Presència de la Flama del Canigó al costat del Monument a la Sardana av. Països Catalans.

20:30 Recorregut amb la Flama del Canigó per part de l’Esport Ciclista Malgrat, el Club d’Atletisme Malgrat i l’Associació de Patinatge Artístic de Malgrat des de l’Avda.  Països Catalans fins a la plaça de l’esglèsia.

La ruta serà la següent: passeig marítim,  pl. Àncora, avda. Bon Pastor, Germanes Torrell, Passada, Girona, avda. Mediterrània, Camí del pla, llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, Escoles, Fonlladosa, Carme, Pl. Esglèsia.

21:00 Arribada de la Flama del Canigó i encesa del peveter.

A la Plaça de l’esglèsia

20:00 Presentació de l’acte a càrrec d’Assumpta Mercader

20:15 Espectacle Teatral a càrrec de l’Associació Els Carotes

20:45 Batucada, tabalada i gresca a càrrec de la Colla de Geganters de Malgrat de Mar i la Colla de diables Ratpenats Infernals.

21:00 Lectura del manifest per part de l’Ex Cap Escolta Vicenç Salichs i acte solemne d’encesa del peveter a càrrec de

l’Agrupament escolta i guia de Sant Nicolau

21:15 Cercavila amb la Flama des de la plaça fins a la plaça Xesco Boix passant pel Carrer de Mar, Sant Elm, llibertat i Abat Oliba, avda. Pomareda. A càrrec de la colla de diables Ratpenats Infernals i la Colla Gegantera de Malgrat de Mar.

A la plaça Xesco Boix

21:45 Cloenda de la ruta de la Flama del  Canigó, espectacle pirotècnic a càrrec de la colla de diables i encesa de la gran Foguera de Sant Joan.

22:00 Sopar popular: Es tracta d’un gran sopar de germanor (600 per. aprox.) on posem a disposició del Malgratencs graelles, taules i cadires per tothom qui vingui i en vulgui fer ús! També oferim SERVEI DE BAR a càrrec de la Colla de Diables amb venda de tiquets anticipats de sopar a les botigues: La Pilona, Bohemi, Regals del carrer Girona (fins 20 de juny) o el mateix dia. Els tiquets inclouen: pa amb tomàquet, botifarra, beguda, tall de coca i cava.

23:30 Concerts:

  •  23:30 TRAST
  • 01:00 SLUM DJ’S

NORMES I FUNCIONAMENT DEL SOPAR:

  • Com cada any disposareu d’espais per sopar (taules i cadires), i tindreu barbacoes per que cadascú es cogui la carn que vulgui. Aquests dos serveis són totalment lliures i gratuïts. Cadascú ha d’anar i agafar el seu espai en el moment que arriba.
  • Les taules es consideren espais comuns i es comparteixen entre tots si queden espais buits!
  • Hi haurà espais reservats per a entitats i organitzadors! respecteu-los!
  • Està PROHIBIT LLENÇAR PETARDS DINS LA PLAÇA, per la seguretat de la gent que hi sopa i per l’equipament tècnic que hi haurà!
  • Les taules i cadires es recolliran com a hora màxima a les 02:30! us demanem comprensió i col·laboració amb els membres de les entitats per recollir el material!LA VOSTRA AJUDA SERÀ BENVINGUDA!
  • Recordar finalment que oferim servei de barra de bar  que us serviran sopar típic de Sant Joan, begudes vàries i coca i cava.

Com arribar

http://maps.google.es/?hl=ca

Ressenyes dels grups

TRAST:

S’autodefineixen així:

Volem acompanyar-vos en totes les festes majors de tots els pobles i viles, volem posar música a les vostres nits i somiar en un món millor. Tenim un directe explosiu, treballat i lligat per fer que no paris de moure’t durant tot el concert, alternant les nostres cançons amb algunes versions d’artistes que admirem. Som vuit músics, 8 amics dalt de l’escenari amb la única pretensió de fer-te gaudir una nit per recordar per, si vols, escriure la teva pàgina en aquest “Diari de matinada” que anem fent entre tots i totes.

http://www.trastmusica.com/

Us els perdreu?

SLUM DJ‘S:

https://ca-es.facebook.com/slumdjs

http://www.myspace.com/slumdj

Es tracta d’un parell de joves Malgratencs d’alta volada que fa temps que animen les vetllades en grans nits assenyalades! S’autodefineixen com els Dj’s playerus que punxen el que calgui desde 1996!De tot una mica i també en Català!

Podran amb vosaltres?