Inici Nou Curs Escola d’Escalada del GEM!

Inici Nou Curs Escola d’Escalada del GEM!

Aviat engeguem el 11è Curs de l’escola d’escalada del GEM!

Un curs que vol acostar als joves (10 anys fins als 16) a la pràctica de l’escalada com a aprenentatge i com a porta oberta pel coneixement de la muntanya. Un esport que fomenta els valors (companyonia, esforç, superació), la millora de les capacitats i el coneixement de la natura per sobre dels objectius competitius.

Les classes seran tots els dilluns i els dimecres des del 2 d’octubre de 2019 fins al 17 de juny de 2020 (excepte festius segons calendari escolar de la localitat de Malgrat de Mar).

La inscripció per antics alumnes  (alumnes curs 2018-2019) serà els dies 4 i 18 de setembre a la seu del GEM de 20:00 a 21:30. En la inscripció s’haurà de formalitzar el formulari amb la foto carnet i fer el pagament de la meitat del curs (90€).

La preinscripció per a NOUS ALUMNES serà via mail a elminerdeferro@gem-malgrat.cat del dia 25 d’agost fins al 13 de setembre amb  les dades següents: Títol: pre-inscripció escalada, Nom i cognoms alumne interessat, nom del tutor/a legal, data de naixament alumne, experiència prèvia en escalada, Telèfon.

La inscripció per a NOUS ALUMNES I EN CAS DE REBRE UN MAIL DE CONFIRMACIÓ AFIRMATIVA DE PLAÇA serà el dia 25 de setembre a la seu del GEM de 20:00 a 21:30.

Abans de l’inici de les classes a la seu del gem hi haurà una reunió informativa amb els pare i mares per explicar-los més detalls del curs.

Els horaris amb 3 grups seran els següents:

  • Grup A: 17:15 – 18:15 (10-12 anys)
  • Grup B: 18:25 – 19:40 (12-14 anys)
  • Grup C: 19:50 – 21:20 (14-16 anys)

Molt important: Els grups es formen per edat i nivell segons criteri del professorat. La oferta dels grups depèn de l’existència d’un mínim d’alumnat per grup. I un nombre elevat d’alumnes i diferència de nivells pot augmentar el nombre de grups i canviar l’horari de classes, mai els dies en que es fan classes. ex. El curs anterior vam tenir 3 grups. Per tant i en cas d’interès reserveu-vos tota la tarda de dilluns i dimecres! Quan configurem els grups (rebreu l’horari provisional del vostre fill/a quan se us confirmi la plaça) i després de la reunió informativa sabreu els horaris exactes! En cas d’haver de formar només dos grups aquí teniu l’horari.

Els horaris amb dos grups seran els següents:

  • Grup A(10-13 anys): 17:30-18:45
  • Grup B(14-18 anys): 18:50-20:20

L’assistència a les classes i a les activitats en horari de classes és OBLIGATÒRIA en un 80% de les mateixes sota risc d’expulsió.  Durant el curs es programaran algunes sortides en horari d’escola d’escalada entre setmana a alguna altra sala de bloc.

Requisits per participar al curs  i per formalitzar la inscripció:

  • Abonar el preu del curs: 180€ (Hi hauran descomptes per famílies i facilitats de pagament).
  • Disposar de l’assegurança federativa corresponent anual (a pagar a part i segons l’edat).
  • Ser soci del GEM un tutor i el fill/filla: http://www.gem-malgrat.cat/fes-te-soci/
  • No tenir cap patologia que impedeixi la pràctica de l’escalada.
  • Autorització del tutor legal per la pràctica d’aquest esport.

Les places són limitades (prioritat antics alumnes).

Si tot va bé durant el curs se us oferiran unes sortides voluntàries a la muntanya de cap de setmana extres per complementar l’activitat!

Animeu-vos a conèixer un esport nou i diferent que aportarà molt als vostres fills!