Grup whatsapp d’usuaris del rocòdrom!!!

Des de el GEM encetem una nova via de comunicació amb tots els usuaris del rocòdrom.

Un grup de whatsapp.

Aquesta eina vol servir per poder-vos informar amb mes immediatesa dels canvis de blocs del roco, si algun dia es reserva la sala per a qualsevol activitat, etç. I sobre tot perquè l’utilitzeu per quedar per escalar, tant al GEM com a la muntanya.

Només podran formar part d’aquest grup de “was” els usuaris del rocòdrom i per inscriures haureu d’enviar un mail a gem.malgrat@gmail.com amb l’anunciat grup whatsapp rocòdrom. Un cop féu això se us enviara un correu amb les normes de funcionament del grup i l’Albert Dotras l’administrador del grup us afegirà.

 

Normes d’ús:

Tots els que fem servir el “wats” i tenim algun grup sabem com funciona; va molt bé, però alhora també es pot arribar a fer insuportable. És per això que aquest canal només s’utilitzarà per quedar per anar a escalar, perquè els encarregats del manteniment del roco us informin de les novetats de les vies i demes  i gestionar les sortides que organitzem.(tots podem organitzar sortides i quedades) En cap cas ha de servir per explicar anècdotes (de l’estil de: “mireu què he fet avui!”, o “quin dia més maco que fa!”, i ja no parlem d’enviar acudits o vídeos).

El que pretén és ser una eina àgil i entenedora.

Ara a escalar……..