Festa de Sant Joan i la Flama del Canigó 2019 de Malgrat de Mar!

carftell bo

La Festa dels Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó de Malgrat de Mar és un còctel de revetlla, concerts, cultura, tradicions, foc i molta festa en la nit més curta de l’any!!!

Des del 1976 el GEM recupera la tradició de la flama del Canigó i en els darrers anys la comparteix amb altres entitats i la ofereix al poble. Flama que s’extén i es propaga des del cim francès de la Catalunya Nord per unir a tots els catalans i que desemboca en una vetllada de germanor i alegria.

Aquest any seguim treballant amb diferents associacions i l’administració local per oferir-vos una sèrie d’actes que finalitzen a la plaça Xesco Boix. A la plaça dels Països Catalans arribarà la Flama i hi haurà la part més cultural i tradicional de l’acte, seguida del parlament a la plaça de l’esglèsia i finalment i seguint el foc dels diables arribarem al lloc de la festa grossa: cloenda de l’acte, encesa de la foguera, sopar popular (places limitades) i concert amb grups de la terra que segur que us agradaran!

Ja ho veieu, tot està a punt per la nit més màgica de l’any!!!

Des del G.E.M desitgem que vingueu a la Festa dels Focs de Sant Joan a gaudir d’una preciosa revetlla en companyia d’amics, amigues, veïns i veïnes del poble. Veniu i trobareu un espai on us sentireu com a casa, aquesta és la vostra Festa!

Programa d’actes

Rotonda del monument a la sardana

18:00 Honorable acte de recepció de la Flama amb música i himne i presència de la Flama del Canigó al costat del Monument a la Sardana a l’avinguda Països Catalans.

20:00 Recorregut amb la Flama del Canigó per part de l’Esport Ciclista Malgrat, el Club d’Atletisme Malgrat, Cat Bike i MRT Cycling Club Malgrat des de l’avinguda Països Catalans fins a la plaça de l’Església.

La ruta serà la següent: Avinguda Barcelona,  plaça de l’Àncora, avinguda Bon Pastor, Germanes Torrell, Passada, Girona, avda. Mediterrània, Sant Elm,  Sant Esteve, Escoles, Fonlladosa, Carme i arribada a la plaça de l’Església.

A la Plaça de l’esglèsia

20:30 Arribada de la Flama del Canigó i encesa del peveter a càrrec del Grup Escolta i Guia de Sant Nicolau.

21:00 Correfoc amb la flama des de la plaça de l’Eglésia fins a la plaça Xesco Boix a càrrec de la Colla de Diables.

A la plaça Xesco Boix

21:30 Cloenda de la Ruta de la Flama del  Canigó, espectacle pirotècnic a càrrec de la colla de diables i encesa de la gran Foguera de Sant Joan.

22:00 Sopar popular: Es tracta d’un gran sopar de germanor (700 PLACES LIMITADES aprox.) on posem a disposició del Malgratencs i Malgratenques graelles, taules (AMB FIANÇA) i cadires per tothom qui vingui i en vulgui fer ús! Si us voleu assegurar lloc per seure, també us podeu portar taules i cadires de casa. També oferim SERVEI DE BAR a càrrec de la Colla de Diables amb venda de tiquets anticipats de sopar a les botigues La Pilona i al Bohemi. Els tiquets inclouen: pa amb tomàquet, botifarra, beguda, tall de coca i cava.

23:00 Inici Concerts:

 •  23:00 Tropical Roots
 • 00:30 Sense Sal
 • 02:00 DJ Beat Masters

Normes i funcionament del sopar:

 • NOVETATS 2019: AQUEST ANY PER OBTENIR LA TAULA PER SOPAR S’HAURÀ DE PAGAR UNA FIANÇA PER TAULA QUE SE US RETORNARÀ QUAN LA RETORNEU AL LLOC INDICAT. L’HORARI MÀXIM DE RETORN DE LA TAULES SERÁN LES 02:00h. POSTERIORMENT NO ENS FEM RESPONSABLES DE RETORNAR ELS DINERS.
 • Com cada any disposareu d’espais per sopar (taules i cadires), i tindreu barbacoes per que cadascú es cogui la carn que vulgui. Aquests dos serveis són totalment lliures i gratuïts.
 • Les taules i les cadires estant limitades (enguany 700 places aproximadament)! Qui es quedi sense taula de ben segur que sabrà adaptar-se: els bancs, a la platja, al pedrís o portar-se una taula tipus càmping de casa son bones opcions, mentre sempre ho deixem tot net. ÉS EL NOSTRE POBLE!!!
 • Cada un recollirà les taules i cadires que ha utilitzat abans de les 02:00 de la matinada.
 • Les taules es consideren espais comuns i es comparteixen entre tots si quedan espais buits!
 • Hi haurà taules reservades per a entitats i organitzadors!
 • Està PROHIBIT LLENÇAR PETARDS DINS LA PLAÇA, per la seguretat de la gent que hi sopa i per l’equipament tècnic que hi haurà!
 • Recordar finalment que oferim servei de barra de bar  que us serviran sopar típic de Sant Joan, begudes vàries i coca i cava.