Ferrada Cala del Molí, 3 de juny!

Amb el nom de Cala del Molí i  habilitada el 2001, aquesta via ràpidament va esdevenir una de les vies ferrades més populars de Catalunya i fins i tot d’Espanya. No falten motius, en ser l’única via que transcorre tocant el mar, en tres penyals banyats per les ones. No obstant això la via va ser clausurada el 2004 per alguns problemes de seguretat.
La via ha estat per fi reoberta el 2013 gràcies a l’obstinació d’Albert Gironés.

No és una via llarga, el temps aproximat per fer-la és d’ 1’30 min.  Té 1 desplom i 5 ponts (algun sobre el mar) i, encara que és una ferrada d’iniciació, no és aconsellable per a nens, així que limitarem l’edat als 12 anys.

Sortirem el Diumenge 3 de juny desde les instal.lacions del GEM a les 08.00 h. cap a Sant Feliu. La idea és començar la ferrada sobre les 09.00. Un cop aconseguida la meta, podem refrescar-nos a l’aigua de les cales que haurem estat contemplant durant el recorregut. No us deixeu el banyador!!!

Com ja és habitual, cal  portar el material necessari (casc,arnés i dissipador) i tenir  assegurança federativa (podeu treure una de provisional només per aquest dia a 5€ a les instal.lacions del GEM el dimecres abans). El material el subministra el Gem ¨gratuït pels socis i a 5€ pels no socis.

Les inscripcions i pagament pel material o la federativa al següent enllaç:

Inscripcions

Més informació al GEM els Dimecres de 21.oo a 22.30 o al telf. 635821115 , Sílvia.