Diada del Soci: 8 de novembre!!!

El proper 8 de novembre celebrarem la Diada del soci d’enguany! Us esperem a tots per fer la tradicional paella a càrrec de la Mina, el pastís i tot el que convingui! Aquest any la Diada serà més sonada, ja que la fem a Malgrat, a la nostra seu! Ja sabeu que aquest dia està dedicat a tots els que formem la gran família del GEM! I ja som més de 700 socis! O sigui que veniu i aprofiteu el dia per retrobar-vos, explicar batalletes i fer un bon dinar!

Recordeu que a partir de les 11h del matí ja serem allà!!! Perquè al Gem continuem fent les coses com sempre, amb l’ajuda de tots i desinteressadament. Mirarem d’enredar a algú per muntar una tirolina i una slack line per grans i petits! El dinar el farem sobre les 14h! La paella és gratuïta pels socis, però cada un s’ha d’encarregar de dur les seves pròpies coses bàsiques per poder dinar: plats, coberts i gots, café, copa i puro. De l’amanida, la paella, el pa, la beguda i els postres ens encarreguem nosaltres.

L’únic que haureu de fer i MOLT IMPORTANT per venir: NOTIFICAR QUE VINDREU PER CALCULAR EL MENJAR QUE S’HAURÀ DE COMPRAR! Ja ho sabeu, pels canals habituals: directament a la Mina (telf. 937612582), al mail gem.malgrat@gmail.cat o al GEM el dimecres de 21 a 22.30

Sabeu que entre tots ho farem tot com cada any!

GEM