Concentració d’esquí de muntanya, 4 de Febrer!

Hola a tots! per tal de coincidir i conèixer-nos tots els amats de l’esquí de muntanya del GEM i fer pinya per a futures sortides, realitzarem una sortida ben fàcil; així, junts avançarem i gaudirem d’ aquesta activitat “fent GEM”.

La idea és pujar i baixar pistes, adequant-nos a tots els nivells, per garantir a tots els participants el contacte amb la neu.

Depenent de les condicions meteorològiques, decidirem si anem al PUIGLLANÇADA o a LA TOSSA D’ALP.

PUIGLLANÇADA

En aquesta sortida, estacionarem els cotxes al pàrquing del ROC BLANC (1750m), i des d’allà iniciarem la marxa cap a ALABAU, per accedir, tot seguit, a la pista LA GENCIANA fins EL TORRENT NEGRE, que ens portarà al cim del PUIGLLANÇADA 2406m.

(Recorregut de 8’10 km amb 683m desnivell positius i 1366m acumulats).

TOSSA D’ALP

Estacionarem el cotxe al PLA DE MASELLA (1600m) i pujarem per la pista fins a LA PIA (1700m); tot seguit caminarem cap a LA PLETA (2020m), on agafarem força per pujar fins el cim de la TOSSA D’ALP (2535m).

(Recorregut de 10,6 km amb 935m desnivell positiu i 1870m acumulats).

MATERIAL

ESQUÍS, BOTES, PELLS, GANIVETES, PALS, CASC, GRAMPONS, PIOLET, ULLERES DE SOL, ROBA D’ABRIC ADIENT (guants, buff , gorro, talla-vent, etc), PROTECCIÓ SOLAR, PROTECTOR LABIAL, AIGUA I MENJAR.

Sortirem del GEM a les 7’30 i arribarem a Malgrat a les 18:00 aproximadament.

Recordem a tots els que no estiguin federats, que el GEM els proporcionarà una assegurança temporal (5€) per tal de poder realitzar l’activitat.

Últim dia per realitzar la inscripció a aquesta activitat: dijous 1 de febrer.

Per més informació, podeu enviar un correu electrònic formulant la consulta a:

gem.malgrat@gmail.com o contactar telefònicament amb l’organitzador: PEDRO 606849085.