Circuit d’orientació del Castell de Sant Martí

El dissabte 20 de desembre el Gem et proposa una nova activitat imprescindible per tot amant de la muntanya, l’orientació. Per tal de poder la practicar et proposem anar el circuit d’orientació de sant Martí de centelles

El Circuit d’Orientació del Castell de Sant Martí és el segon circuit creat al municipi. Es troba a la rodalia del castell de Sant Martí, element principal del patrimoni cultural situat, a més, en un entorn natural privilegiat. El Circuit té tres nivells de dificultats, indicats en el plànol corresponent:

Recorregut d’Iniciació: Discorre a peu pla en la pràctica totalitat del recorregut, en un circuit que combina entorn urbanitzat i forestal. Ideal per iniciar-se en l’esport, per fer-lo amb infants, etc.

Recorregut Curt: Combina l’anterior amb la pujada a la cinglera i el castell de Sant Martí. Requereix més preparació física, tot i que encara és accessible per un públic general.

Recorregut Llarg: És un circuit ideal per entrenament, ja que té un grau d’exigència física superior, a més de la longitud.

Ideal tant per experts com principiants, si mai as agafat un plànol ni una brúixola no et preocupis el Gem és aquí per donar-te un cop de mà no dubtis i apuntat!!!

Hora de sortida a les 8 al local del Gem, és obligatori la llicència federativa de no estar en possessió d’aquesta el Gem et tramitara una temporal (5€) ultim dia per tramitar-la el dimecres 17 de desembre el local del Gem de 21:00 a 22:00.

Material necessari: roba i calçat adient, roba d’abric, menjar, aigua i brúixola amb limbe mòbil. Si no disposeu el Gem tenim per llogar.

Per mes informació contactar amb PEDRO TLF:606849085 EMAIL: pedrobarbudoleon@gmail.com