Cinema, Aventures d’estar per casa!

Benvolguts socis/es i amics/gues de la muntanya,

Com bé sabeu, el GEM és una entitat excursionista dedicada a promoure tota mena d’activitats d’excursionisme i muntanya i, és per aquest motiu, que ens complau convidar-vos a la nostra última iniciativa, “Aventures d’estar per casa”.

Aquest projecte sorgeix de l’afany del GEM a promocionar i fer créixer la comunitat muntanyenca de l’alt maresme i de reconèixer l’esforç, les ganes, el temps i l’entusiasme que els seus membres dediquen a l’entitat. I també com, gràcies a aquesta, s’adquireixen nous coneixements, noves amistats i sorgeixen projectes extraordinaris.

En poc més d’una hora t’ensenyarem aventures d’estar per casa organitzades per membres del GEM, on, per unes setmanetes a l’any, els seus protagonistes deixen de ser el teu lampista, el mestre dels teus fills o els treballadors d’una empresa per convertir-se en petits Chris Sharmas i Reinhold Messners.

En l’edició d’enguany us descobrirem les profunditats dels barrancs de les Açores, escalarem antigues vies a les parets més verticals dels Alps francesos, recorrerem glaceres i crestes al voltant del Mont Rosa i admirarem les muntanyes més altes del món al Nepal.

Tot això i molt més (ep! que hi ha pica pica :D) ho podreu veure a “Aventures d’estar per casa”, al centre cultural de Malgrat de mar el 24 de Novembre a les 19:00.

PRESENTACIÓ 5min

“DE LES PEREJILAS Al NEPAL” 20 min, per Mireia Garriga i Ana Aguilar.

Travessa per l’himàlaia post-terratrèmol de dues generacions de dones del Gem.

“AZORES CANYON, por caminhos de àgua, ilha das flores” 20 min, per David Onieva.

Expedició barranquera realitzada a les illes Açores, més concretament a l’illa de flores, al peu de grans cascades i verticals envoltant d’una exuberant vegetació.

DESCANS 10 min

“MUSSATTOUR, itinéraires d’un grimpeur gaté” 20 min, per Estel Parés.

Escalada a la vall dels Ecrins per les vies més clàssiques, d’aquelles que tot escalador voldria col·leccionionar en les roques, parets i agulles més representatives

“SPAGHETTI TOUR” 20 min, per Lluc Cruset, Gabi Muñoz i Pedro Barbudo.

Travessa alpina entre glaceres, gel, crestes aèries i roca a més de 4000m al massís del Mont Rosa.

CLOENDA I PICA PICA al rebedor del centre cultural

L’entrada a aquest acte és completament gratuïta i està oberta a tothom! De totes maneres, us agrairíem que ens confirméssiu l’assistència   Confirmació d’assistencia    o envian un mail a gem.malgrat@gmail.com amb l’assumpte “aventures d’estar per casa” indicant el vostre nom i nombre d’assistents.