Cims per la llibertat!!!

Benvolgudes i benvolguts, sòcies i socis del GEM,
des del GEM  ens volem sumar a la iniciativa de https://www.cimsxlallibertat.cat/, aquesta serà una jornada reivindicativa per la llibertat dels presos polítics i el retorn de les persones exiliades.
Cada pres i o exiliat ha escollit un cim i s’organitzen ascensions conjuntes a aquests cims. Sap greu avisar-vos quan aquests cims ja tenen les places disponibles per l’organització esgotades. Aleshores la proposta és fer el mateix cim del Matagalls però des del costat contrari per on puja l’organització, aleshores ens els trobem a dalt i ens sumem a la reivindicació.
Qui s’hi animi i encara hi sigui a temps també es pot inscriure a la web a la proposta de km0, en aquest cas i per 10€ t’envien la samarreta a casa i ja nosaltres ens ocupem de l’organització del grup per pujar al cim.
Dia 13 d’octubre, sortida del GEM a les 7:00 i inici caminada a Sant Marçal a les 8:00 o 8:30, quan fem el cim del Matagalls hi haurà l’opció d’esperar que arribi el grup de CIMS PER LA LLIBERTAT o bé començar a baixar i trobar-nos el grup quan puja.
No tenim hora de tornada (dependrà de l’organització i sabem que a dalt el cim es fa un acte amb lectura de manifest), per això cal que tothom porti força aigua i menjar (esmorzar), roba i calçat apropiat.
La ruta Sant Marçal-Matagalls i tornar són 8 kms que es podran augmentar o no segons cadascú.
No es requereix un nivell alt però si un mínim de condició física, no es busca una gran ruta sinó passar un matí en grup i gaudir de la muntanya.
La persona responsable per contacte, més informació i o confirmar assistència serà en Jaume Pedemonte, telef 699142644.
*Si us animeu, també tenim la opció de fer un dinar de grup. Ho parlem els que siguem abans i mirem de fer reserva.
SALUT I MUNTANYA!