Reserva la teva plaça! Cicle cinema de muntanya, 19 de març

Les places son limitades. Si vols reservar la teva ho pots fer venint el proper dimecres a la seu o a través del següent enllaç:

 

Reserva

 

 

Aquest any volem iniciar una nova activitat al nostre Grup Excursionista, la projecció de cinema de muntanya.

El dia 19 de març a dos quarts de nou del vespre ens trobarem tots plegats al Centre Cultural on podrem gaudir de les pel·lícules “Live for Passion” (58′) i “Degrees North” (54′) del director Guido Perrini.

El documental Live for passion va obtenir el premi principal en el 33è Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. El treball, realitzat per l’eslovac Pavol Barabas, transporta dos escaladors a la serralada dels Tatra amb l’objectiu de refer les passes i el missatge de Wieslaw Stanislawski, un dels grans alpinistes dels anys vint i trenta.

 

Tràiler Live for Passion

 

 

Degrees North és una pel·lícula que combina imatges d’acció que posen els pèls de punta, amb una història d’aventura i descobriment. Els reconeguts freeriders Xavier de Le Rue, Samuel Anthamatten i Ralph Backstrom porten al freeriding fins el següent nivell, gràcies a l’ús de la nova tecnologia per assolir les àrees més remotes i mostrar les línies d’esquí i snow com mai s’havíen vist.

 

Tràiler Dregrees North