Caiac al pantà de Canyelles, 9 i 10 d’abril

CAP DE SETMANA EN CAIAC AL PANTA DE CANELLES

Us proposem la descoberta mes singular del pantà de Canelles dalt un caiac, una ruta de cap de setmana visitant el solitari Congost de Mu, l’impressionant Congost de Montrebei i fent nit al bucòlic poble de Finestres

Pla de ruta:

Dissabte:

07,45h Trobada al Gem de qui surti des d’aquí i volgui compartir vehicle i despeses

11,00h. Trobada  a l’embarcador de Corçà (Ager), entrega de material i explicació tècnica

12,30h. Sortida direcció a la presa visitant els paratges totalment verges del Congost de Fet, passarem per sota l’encinglada ermita de Portaclusa, i per acabar vsitarem dalt el caiac l’espectacular muralla de Finestres

16,00h. Pujarem el material de bivac fins el poble abandonat de Finestres, farem una petita ruta a peu pels voltants , visitarem els miradors de grans vistes panoràmiques i les seves ermites encinglades.

20,00h. sopar

Diumenge:

09,00h. Sortida en caiac

11,00h. Pararem una estona  al embarcador de Corçà i després seguirem cap al impressionant Congost de Montrebei, navegarem entre parets verticals de més de 500 metres mentres passem per l’estret pas d’aigua.

14,00h Arribem a l’embarcador de Corçà i fi de l’activitat.

Que necessiteu? El vostre sopar i esmorzar, aigua/refresc, roba per abrigar per la nit, crema solar, gorra, ulleres, repel·lent de mosquits, llum frontal i necesser personal. Roba pel caiac: ideal pantaló i escarpins de neoprè, si no teniu porteu banyador i xancles lligades al peu, jaqueta paravent lleugera.

Activitat apte per qualsevol persona amb un mínim de forma física i equilibri. No es una simple excursió contemplativa, caldrà palejar uns quants quilometres. Cal ser major de 18 anys, mesurar entre 1,50m i 1,95m i no excedir dels 100kg. La ruta en caiac i la sortida a peu de descoberta seran acompanyades. Dormiren en tendes al poble de Finestres. Tots els caiacs  son individuals.

El lloguer de material inclou: caiac tancat, material complet de navegació, material de bivac (tenda per 2, sac, màrfega), 2 bosses estanques.

Sortida limitada a 10 participants, però cal un mínim de 7 persones per fer-la

 

Preu lloguer del material pel GEM:            50€       

– See more at: http://www.gem-malgrat.cat/calendar-5/#sthash.1hJsoFSv.dpuf