23 de juny, Festa dels Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó 2012!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Festa de Sant Joan i la Flama del Canigó ens connecta amb les nostres tradicions i a la vegada ens aboca a gaudir d’una festivitat total! Enguany seguim potenciant els diferents actes i treballem amb diferents associacions i l’administració municipal per oferir-vos un espai per compartir entre tots els Malgratencs. La plaça Xesco Boix torna a ser finalment el lloc indicat per la lectura del Manifest de la Flama, per fer un sopar popular (tindrem lloc per unes 650 persones) i per anar de concert amb grups de la terra que segur que us agradaran!Ja ho veieu, tot està a punt, tradició, cultura catalana, festa i alegria per la nit més curta i màgica de l’any!!!

Programa d’actes:

– 19:30 Presència de la Flama del Canigó al costat de la girola del Monument a la Sardana.

– 20:30 Inici de la cercavila en bicicleta per part de l’Esport Ciclista Malgrat i l’acompanyament amb la

Flama del Canigó  des de Avda.  Països Catalans fins a la plaça de l’esglèsia. La ruta serà la següent: passeig marítim,  pl. Àncora, avda. Bon Pastor, Germanes Torrell, Passada, Girona, avda. Mediterrània, Camí del pla, llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, Escoles, Fonlladosa, Carme, Pl. Esglèsia.

– 21:00 Acte solemne de lectura del manifest i encesa del pebeter a càrrec de  la Colla de Geganters de Malgrat de Mar, l’Agrupament escolta i guia de Sant Nicolau, la Colla de diables Ratpenats Infernals i l’Esport Ciclista.

– 21:30 Cercavila a peu amb la Flama fins a la plaça Xesco Boix passant pel Carrer de Mar, Sant Elm, llibertat i Abat Oliba, avda. Pomareda. A càrrec de la colla de diables i els geganters.

– 21:45 Lectura del Manifest dels Focs de Sant Joan, espectacle a càrrec de la colla de diables i encesa del fogueró de Sant Joan.

– 22:00 Sopar popular: Es tracta d’un sopar on posem a disposició del Malgratencs espai per coure carn (si algú no vol cuinar podrà demanar pa amb botifarra i beguda al servei de bar). A càrrec de l’Associació de Barraques de Malgrat de Mar i la Colla de Diables.

– 23:30-00:00 Inici dels concerts:

  • CERCAVINS
  • PEPET I MARIETA

Feu un cop d’ull als grups!!!

Com arribar:


Ver mapa más grande

Des del G.E.M desitgem que vingueu a la Festa dels Focs de Sant Joan a gaudir d’una preciosa revetlla en companyia d’amics i veïns del poble, veniu i trobareu un espai on us sentireu com a casa, aquesta és la vostra Festa!